I’m a Professional Consultant

Xenia Klein

… … …

Som en professionell konsult kan jag anlitas i ärenden rörande trans-teori, -feminism och -inkludering m.m.

Vill du på ditt arbete få ett transfeminint perspektiv, då menar jag inte enbart ur det transfeministiska perspektivet utan också utifrån det jag kallar för den transfeminina fenomenologin och allt vad det i alla situationer kan innebära och föra våra blickar till.

Behöver du, eller önskar du, få kritik eller input ifrån en expert på neo-fittor, en expert på omformande och formande (rekonstruerande och konstruerande) vaginoplastiker. Saknar du kunskap och kompetens om vård av transpersoner och upplever att du inom detta kan växa genom att exempelvis få värdefulla idéer och inspiration. Fallet kan också vara så att du besitter enorm kompetens inom dessa områden, på nivåer som sträcker sig långt utöver min kompetens, men du kanske saknar eller inte vet att du saknar de humanistiska och de ofta bortglömda konstnärliga infallsvinklarna på dessa viktiga och essentiella områden.

I alla dessa fall kan det vara så att jag är rätt person för dig att kontakta.

Jag välkomnar förfrågningar bestående av allt ifrån samtal och möten till handledning av texter och artiklar, eller att inta rollen som en extern kritiker av diverse projekt.

Här ser ni en bild på hur jag flitigt tar mig an en text med pennan i min högra hand aktiverad. Jag uppehåller mig mellan raderna, för det är där det viktigaste arbetet tar sin början, vad är det som inte står skrivet?

img_3323-liten

Foto: Moa-Lina Olbers Croall

… … …